BiH

Komšić uputio telegram saučešća Erdoganu

Vi, vaš narod i porodice nastradalih primite izraze najdubljeg saučešća, u ime Predsjedništva Bosne i Hercegovine i u moje lično ime.

Željko Komšić - Avaz.ba

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić uputio je telegram saučešća predsjedniku Republike Turske Redžepu Tajipu Erdoanu (Recep Tayyip Erdoğan) povodom stradanja građana u zemljotresu koji je pogodio tu zemlju.

Vaša ekselencijo, iskreno suosjećamo s Vama i vašim narodom u ovim teškim trenucima. Vi, vaš narod i porodice nastradalih primite izraze najdubljeg saučešća, u ime Predsjedništva Bosne i Hercegovine i u moje lično ime. Svima vama želimo da nađete snagu i prevaziđete posljedice ove prirodne nepogode, a povrijeđenim građanima želimo brz i uspješan oporavak – navodi se u telegramu saučešća predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Komšića, saopćeno je iz Predsjedništva BiH, piše “Fena”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh