BiH

Vremenska prognoza za vikend

Danas u našoj zemlji magla i niska naoblaka po kotlinama u centralnim, istočnim područjima i sjevernim područjima zemlje. Od sredine dana postepeno naoblačenje sa juga.

Oblaci - Rama-Prozor.info

Prvi dan vikenda u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme. Povremeno će padati slaba kiša. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 3, na jugu zemlje do 7. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 12.

U nedjelju, u Bosni i Hercegovini oblačno sa kišom. Na planinama će padati i snijeg. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5, na jugu zemlje do 8. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 12,piše Avaz

Pretežno oblačno bit će i u ponedjeljak. Slabijih padavina može biti u jutarnjim satima. Smanjenje oblačnosti poslije podne. Vjetar slab zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5, na jugu zemlje do 9. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 9, na jugu zemlje od 9 do 13.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh