BiH

Sin ubijenog policajca Adisa Šehovića dobio posao u stanici u kojoj je radio njegov otac

Ramiz Šehović, sin Adisa Šehovića, policajca MUP-a KS koji je brutalno likvidiran 26. oktobra 2018. godine na radnom zadatku, zajedno s kolegom Davorom Vujinovićem, na Alipašinom Polju, dobio je posao u Policijskoj stanici Novi Grad.

Brat i sin ubijenog Adisa Šehovića - RadioSarajevo.ba

Sudbina je htjela da Adisov sin Ramiz dobije posao u stanici u kojoj je većinu svog radnog vijeka proveo njegov otac prije nego što je likvidiran. Njihove ubice nikada nisu pronađene iako je prošlo 15 mjeseci od ubistva koje je potreslo BiH.

Šehovićev sin Ramiz upisao je nekoliko mjeseci prije nego što mu je otac ubijen Policijsku akademiju na Vracama. Potvrđeno je da je u julu uspješno završio obuku i ponuđen mu je posao u stanici gdje mu je otac radio, piše “Avaz“.

Kako se saznaje, odmah je prihvatio poziv Šehovićevih kolega.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh