BiH

Danas u Bosni pretežno oblačno vrijeme veći dio dana

Prognoza za 11.1.2020.

Oblačno vrijeme - Blogspot.com

Jutros je u Bosni bilo pretežno oblačno vrijeme. Nešto manje oblačnosti i sunčanije bilo je u zapadnim i sjeverozapadnim djelovima. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je i magle. U Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano.

Temperature zraka u 07 sati: Bugojno -6 stupnjeva, Sanski Most, Sarajevo i Široki Brijeg -5, Bjelašnica, Ivan Sedlo i Livno -4, Banja Luka, Bihać i Srebrenica -3, Doboj, Grude i Tuzla -2, Mostar i Zvornik 1, Trebinje 2, Gradačac i Neum 5 stupnjeva. Atmosferski tlak je u Sarajevu iznosio 952 milibara, za 10 milibara je viši od normalnog i sporo raste.

Danas u Bosni pretežno oblačno vrijeme veći dio dana. Nešto manje oblačnosti i sunčanije očekuje se u zapadnim i sjeverozapadnim djelovima. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Tokom dana, u višim područjima može provijavati i slabi snijeg, a ponegdje može pasti i malo kiše. U Hercegovine malo do umjereno oblačno i sunčano. Vjetar u Bosni slab sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 9, na jugu zemlje od 10 do 14 stupnjeva.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. U kotlinskim djelovima moguća je magla. Tokom dana, mjestimično može pasti i malo kiše. Najviša dnevna temperatura oko 4 stupnja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh