BiH

Komšić čestitao Milanoviću: Očekujem intenziviranje saradnje BiH i Hrvatske

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić uputio je čestitke Zoranu Milanoviću na izbornoj pobjedi na predsjedničkim izborima u Republici Hrvatskoj.

“Gospodine Milanoviću, primite iskrene čestitke povodom Vaše pobjede na predsjedničkim izborima u Republici Hrvatskoj. U osvit preuzimanja predsjedavanja Evropskom unijom, građani Republike Hrvatske i države Bosne i Hercegovine očekuju intenziviranje saradnje između dvije prijateljske države”, napisao je Komšić.

Novom hrvatskom predsjedniku je poručio da u Predsjedništvu Bosne i Hercegovine ima pouzdane partnere za unapređenje bilateralnih odnosa.

“Građanima Republike Hrvatske također čestitam izbor novog predsjednika. Iskreno želim da Zoran nađe novi put i snagu da bude drugačiji od svega do sada, svima je takav potreban”, stoji u poruci predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, prenosi Patria.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh