BiH

Emotivni susret: Vojnik Oružanih snaga BiH vratio se iz Afganistana i iznenadio svoju kćerku

Za porodice vojnika Oružanih snaga Bosne i Hercegovine 3. januar bio je važan dan. Nakon sedam mjeseci mirovne misije u Afganistanu vojnici su se vratili kući svojim porodicama.

Otac i kćerka - Screenshot

Jedan emotivni susret takvog povratka snimila je vojnikova sestra, a na videu se vidi kako djevojčica otvara vrata svome ocu i trči mu u zagrljaj, piše “Klix“.

Pripadnici pješadijske jedinice Oružanih snaga Bosne i Hercegovine vratili su se jučer iz misije “Odlučna podrška” Afganistan.

Ova jedinica Oružanih snaga BiH svoju misiju realizovala je u skladu sa Odlukom Predsjedništva Bosne i Hercegovine, u sastavu Oružanih snaga SAD-a, Koalicionih snaga u Islamskoj Republici Afganistan.

Ova misija pokazala spremnost pripadnika Oružanih snaga BiH da učestvuju u međunarodnim misijama rame uz rame sa multinacionalnim snagama.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh