BiH

Željko Joksimović novogodišnji koncert u Sarajevu otvorio pjesmom “Ljubavi”

Regionalna muzička zvijezda Željko Joksimović svoj novogodišnji koncert u Sarajevu počeo je svojim velikim hitom “Ljubavi” koji je odsvirao na klaviru.

No image - Haber.ba

Hiljade okupljenih Sarajlija i gostiju iz svih krajeva pozdravili su ga gromoglasnim aplauzom nakon što su uglas otpjevali poznatu pjesmu već od prvih taktova, piše “Klix“.

Joksimović je koncert počeo u 23:15 sati.

U njegovom nastupu uživaju sve generacije, od najmlađih do najstarijih, dok veliki broj ljudi i dalje pristiže na javni doček Nove godine na Marijin Dvoru.

Podsjetimo, kao uvertira u večerašnji koncert bio je nastup mlade bh. pjevačice Ilme Karahmet koja je izvela niz svima dobro poznatih domaćih hitova, a sve je začinila izvedbom sevdalinke “Moj dilbere”.

Spektakularnom događaju kojim Sarajevo i ove godine šalje lijepu sliku u svijet dodatno će, tačno u ponoć, doprinijeti novogodišnji vatromet s krova hotela Holiday.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh