BiH

Željko Joksimović uvodi Sarajlije u 2020. godinu

Nastupit će i pjevačica Ilma Karahmet, a 1. januara Zabranjeno pušenje

željjo joksimović

Sarajevo i ove godine upiličilo je brojna dešavanja povodom Nove godine.

Centralni događaj svakako će biti 31. decembra na Trgu BiH, kada će Sarajlije i brojne posjetioce u 2020. godinu uvesti Željko Joksimović, a nastupit će i mlada bh. pjevačica Ilma Karahmet.

Ilma Karahmet otvorit će zabavu, na platou pred SCC-om, u 20.30 sati te će publiku uveseljavat sve do 22.30 sati, kada na scenu dolazi mega zvijezda Željko Joksimović, koji će svojim hitovima uvesti Sarajevo u 2020. godinu. Iako će biti veoma hladno, oko – 6 stepeni, to neće pokvariti spektakl koji se očekuje.

Napominjemo, da će 31. decembra doći i do izmjena u odvijanju saobraćaja u centru Sarajeva te će od 15 sati od Marindvora pa prema Baščaršiji doći do obustave na glavnoj ulici. Stoga na vrijeme planirajte svoj put i koristite alternativne pravce.

Novogodišnja proslava nastavlja se i 1. januara kada će pred Vječnom vatrom u centru grada nastupiti Zabranjeno pušenje.

Kao i prethodnih godina očekuje se velika posjećenost bh. prijestonice. Smještajni kapaciteti u Sarajevu za doček Nove godine su popunjeni, a predviđa se da će biti oko 100.000 posjetilaca,piše Avaz

Da se zaključiti da će Sarajevo i ovaj put biti centar regije za Novu godinu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh