BiH

Tegeltija sa ambasadorom Kine: “POBOLJŠANJE ŽIVOTNOG STANDARDA GRAĐANA BIH PRIORITET U RADU VIJEĆA MINISTARA BIH”

Predsjedavajući Vijeća ministara Zoran Tegeltija upoznao je ambasadora NR Kine da su ekonomski napredak i poboljšanje životnog standarda građana BiH prioritet u radu novog Vijeća ministara.

Tokom sastanka sagovornici su konstatovali da je dosadašnja saradnja dviju zemalja rezultirala realizacijom projekata od značaja za obje zemlje, te izrazili očekivanje da će dosadašnja dobra saradnja u budućem periodu biti dodatno unaprijeđena u oblastima od obostranog interesa.

Ovom prilikom predsjedavajući Tegeltija je zahvalio na čestitkama kineskom premijeru Liju Keqiangu koje mu je uputio povodom stupanja na dužnost predsjedavajućeg Vijeća ministara, te naglasio da su odnosi dviju zemalja primjer dobrih i prijateljskih odnosa i međusobnog razumijevanja i poštovanja, prenosi Hayat.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh