BiH

Danas u većem dijelu Bosne prije podne oblačno, a u drugoj polovini dana postepeno razvedravanje

Prognoza za 30.12.2019.

Oblačno vrijeme - DAN.ba

Jutros je u većem dijelu Bosne i sjeveru Hercegovine oblačno. U većem dijelu Hercegovine i sjevera Bosne je pretežno vedro.

Temperature zraka izmjerene u 07:00 sati (°C): Bjelašnica -15; Ivan Sedlo -7; Sokolac -6; Sarajevo -4; Banja Luka, Livno i Srebrenica -3; Bihać, Bugojno, Drvar, Gradačac, Grude, Sanski Most i Tuzla -2; Doboj i Trebinje 0; Zenica 1; Stolac 3; Mostar i Neum 4°C. Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 958hPa, za 14hPa je veći od normalnog i ne mijenja se.

Danas u većem dijelu Bosne prije podne oblačno, a u drugoj polovini dana postepeno razvedravanje. U Hercegovini većinom sunčano. Prije podne više oblačnosti na sjeveru Hercegovine. Vjetar u Bosni slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -3 i 3°C, na jugu zemlje do 8°C.

U Sarajevu prije podne oblačno. Poslije podne razvedravanje. Najviša dnevna temperatura zraka oko -2°C.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh