BiH

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme

Prognoza za 27.11.2019.

Oblačno vrijeme - Avaz.ba

Jutros je u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme.

Temperature zraka izmjerene u 07:00 sati (°C): Bjelašnica -10; Drvar i Livno -3; Bugojno, Ivan Sedlo i Sokolac -2; Sanski Most -1; Banja Luka, Bihać, Grude i Zenica 0; Sarajevo, Široki Brijeg i Srebrenica 1; Doboj i Zvornik 2; Trebinje 4; Gradačac i Stolac 5; Mostar 6; Neum 7°C. Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 946hPa, za 2hPa je veći od normalnog i opada.

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. U večernjim satima u većem dijelu Bosne u nizinama će ispočetka padati kiša, a u višim područjima susnježica i snijeg. Tokom noći na subotu u Bosni i u nizinma će padati snijeg ili susnježica. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 8°C, na jugu zemlje od 8 do 12°C.

U Sarajevu oblačno. U večernjim satima se prvo očekuje kiša koja će tokom noći preći u snijeg. Najviša dnevna temperatura zraka oko 4°C.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh