BiH

Dragičević poslao poruku opozicijiu NSRS: Nek’ vas sad sve šamara Zlukač

Davor Dragičević oglasio se nakon burnih dešavanja na sinoćnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske, kada je ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač udario Draška Stanivukovića, poslanika PDP-a.

Davor Dragičević - 6yka.com

Dragičević je kritizirao opoziciju, navodeći da je prije više od mjesec slao poruku opozicionaru u NSRS-u Nebojši Vukanoviću, koji mu nikada nije odgovorio.

Prije godinu ste rekli da nećete, pa ste pogazili riječ i sjeli u (ne)Narodnu skupštinu sa ubicom Draganom Zlukačem. 16.11.2019. sam poslao poruku Nebojši Vukanoviću pošto mi je rekao da uvijek mogau da mu se javim. Odgovor nisam dobio. Nek vas sad sve pi*a i šamara Dragan Zlukač, Vaš ministar Hunte RS – napisao je Dragičević u Facebook grupi Pravda za Davida.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh