BiH

Oblačno vrijeme do četvrtka

Danas će u Hercegovini, zapadnim područjima Bosne i u Krajini uglavnom biti pretežno oblačno. U ostatku naše zemlje sunčano.

Kiša - Beta.rs

U jutarnjim satima po kotlinama centralne i istočne Bosne može biti magle ili sumaglice. Vjetar slab do umjeren južnog smjera. Jutarnja temperatura od 2 do 7, na jugu od 6 do 11, a dnevna od 10 do 16 °C.

Sutra će u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U ostatku naše zemlje uglavnom sunčano.

U jutarnjim satima po kotlinama Bosne može biti magle ili sumaglice. Jutarnja temperatura od 3 do 8, na jugu od 9 do 13, a dnevna od 10 do 16 °C.

Umjereno do pretežno oblačno vrijeme očekuje se u srijedu. Poslije podne ili u večernjim satima ponegdje u Hercegovini i na jugozapadu Bosne je moguća slaba kiša. Jutarnja temperatura od 3 do 8, na jugu od 9 do 13, a dnevna od 10 do 16 °C.

U četvrtak se prognozira pretežno oblačno vrijeme sa kišom u većem dijelu naše zemlje. Jutarnja temperatura od 4 do 9, na jugu od 10 do 15, a dnevna od 10 do 16 °C.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh