BiH

Policija traga za vozačem koji je automobilom udario pješaka

SARAJEVO, (Patria) – Sarajevska policija traga za vozačem koji je automobilom u utorak u 17:15 udario pješaka u ulici Rakovička cesta nakon čega se udaljio s lica mjesta.

No image - Haber.ba

“Prema do sada prikupljenim informacijama, tom prilikom došlo je do udara i obaranja na kolovoz pješaka A.V., rođen 1946. godine, nastanjen na području općina Ilidža, od strane nepoznatog vozila, crvene boje, nepoznatih registarskih oznaka, kojim je upravljao nepoznati vozač, koji se nakon saobraćajne nezgode, bez zaustavljanja udaljio sa lica mjesta u pravcu Ilidže, ne ukazavši pomoć osobi ozlijeđenoj u navedenoj nezgodi. U ovoj sobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobio je pješak A.V., a ljekarska pomoć mu je ukazana od strane ekipe Zavoda za hitnu medicinksu pomoć Kantona Sarajevo, a potom u UKC u Sarajevu, gdje je na Odjeljenju za ortopediju i traumatologiju zadržan na daljem liječenju.

Obaviješten je tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještak saobraćajne struke. Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedene saobraćajne nezgode, identifikaciji i pronalasku vozača i vozila,piše Nap.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh