BiH

Danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati oblačno vrijeme

Vremenska prognoza 12.12.2019.

Oblačno vrijeme - Facebook

Jutros je u našoj zemlji oblačno vrijeme sa maglom po kotlinama centralne i istočne Bosne. Ponegdje u Hercegovini je zabilježena kiša.

Temperature zraka u 07 sati (°C): Bjelašnica -4; Drvar, Ivan Sedlo -3; Livno, Sokolac -2; Bugojno, Sarajevo, Zvornik -1; Jajce, Tuzla, Zenica 0; Banja Luka, Bihać, Doboj, Gradačac, Srebrenica 1; Bijeljina, Prijedor, Sanski Most 2; Grude, Široki Brijeg 3; Stolac, Trebinje 5; Mostar 6; Neum 8;

Danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati oblačno vrijeme. Po kotlinama centralne i istočne Bosne sa maglom i sumaglicom. Prije podne u Hercegovini i na jugozapadu Bosne je moguća kiša, a poslije podne ili u večernjim satima sa padavinama i u ostaku zemlje. U nižim područjima kiša ili susnježica, a u višim snijeg. Vjetar slab promjenljivog smjera. Dnevna temperatura od 1 do 6, na jugu od 7 do 11 °C.

U Sarajevu oblačno i maglovito vrijeme. Poslije podne ili u večernjim satima je moguća slaba kiša. Dnevna temperatura oko 3 °C.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh