BiH

Reakcija iz Predsjedništva BiH: “Milorad Dodik nije bio ugrožen u sinoćnjoj pucnjavi”

Aposlutno nije tačno da je na bilo koji način bila ugrožena njegova bezbjednost.

Milorad Dodik - Twitter

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz Republike Srpske Milorad Dodik nije bio ni ispred ni u hotel “Kraun Plaza” u Beogradu u vrijeme kada je pucano na crnogorskog biznismena Miodraga Davidovića, i nikakvo dovođenju u vezu njegove navodne ugroženosti sa ovim napadom nije tačno, rečeno je u kabinetu člana Predsjedništva BiH.

U vrijeme napada srpski član Predsjedništva BiH bio je u Sava centru na koncertu Miroslava Ilića i priče o njegovoj navodnoj ugroženosti nisu istinite. Aposlutno nije tačno da je na bilo koji način bila ugrožena njegova bezbjednost“, istakli su u Dodikovom kabinetu.

Pojedini mediji sinoć su objavili da se Dodik nalazio u hotelu ispred kog je pucano na crnogorskog biznismena Miodraga Davidovića. Vijest je prenijela novinska agencija “SRNA”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh