BiH

Pahor članovima Predsjedništva BiH doveo harmonikaše, Dodik ih “zakitio”

Posjeta Sloveniji ostat će u lijepom sjećanju Miloradu Dodiku, članu Predsjedništva BiH, ali još više ljubljanskim harmonikašima.

Pahor članovima Predsjedništva BiH doveo harmonikaše - Twitter

Naime, osim protokolarnog dijela, predsjednik Slovenije Borut Pahor se potrudio svojim gostima, članovima Predsjedništva BiH, ponuditi i nešto ‘laganije’ sadržaje.

Tokom službene posjete Predsjedništva BiH Sloveniji predsjednik Republike Slovenije i članovi Predsjedništva BiH otkrili su Klupu prijateljstva na Kongresnom trgu – pohvalio se Pahor na Twitteru.

U neobveznom dijelu domaćin je osigurao i harmonikaše, a kada ih je vidio, Dodik im je odmah prišao i na instrumente zakačio po 100 eura!

Vjerujemo da se harmonikaši nisu ovome nadali, ali je Dodikov potez popraćen Pahorovim i Komšićevim osmijesima, piše “KlixKlix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh