BiH

Migranti u Sarajevu napali ženu iz Japana, oteli joj laptop i telefon

Policija je uhapsila dva migranta koji su u Sarajevu fizički napali i opljačkali državljanku Japana.

Policija FBiH - Nezavisne.com

Avaz” navodi da su juče uhapšeni dvadesetdvogodišnji državljanin Libije i dvadesetpetogodišnji Palestinac, dok je državljanka Japana napad prijavila 28. novembra oko 22.00 časa.

Državljanka Japana fizički je napadnuta u sarajevskoj Ulici Jelića, a razbojnici su joj strgnuli lančić i oteli laptop i mobilni telefon.

Oni su nakon hapšenja predati u Jedinicu za zadržavanje MUP-a Kantona Sarajevo, a o svemu je obaviješten i dežurni tužilac.

Jedan migrant pao je noćas sa balkona stana u Ulici Munira Gavrankapetanovića u sarajevskom naselju Stup, a iz policije navode da je u pitanju nesreća.

Iz policije navode da je migrant, čiji identitet još nije poznat, zadobio teške povrede i da je hospitalizovan na Neurohirurgiji Kliničkog centra.

U stanu, koji je unajmljen, bilo je nekoliko migranata, a nakon uviđaja utvrđeno je da je u pitanju nesrećan slučaj i da je migrant sam pao.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh