BiH

Mektićeva čestitka Dodiku: “Iz*ebo si i narod i Srbiju”

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić sastao se u Washingtonu sa Johnom Erathom, višim zamjenikom direktora za evropske poslove Vijeća za nacionalnu sigurnost SAD, te sa predstavnicima State Departmenta Philipom Reekerom pomoćnikom državnog sekretara SAD za evropske i azijske poslove, sa glavnom zamjenicom pomoćnika državnog sekretara Maureen Cormack i sa specijalnim izaslanikom SAD-a za Zapadni Balkan Matthew Palmerom.

Dragan Mektić - Twitter

Predstavnici Vijeća za nacionalnu sigurnost i State departmenta pozdravili su dogovor članova Predsjedništva o formiranju vlasti u BiH i usvajanju Programa Reformi za koji se nadaju da će uskoro biti poslan u sjedište NATO-a u Briselu.

Na ovu vijest reagovao je i još uvijek aktuelni ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić na Twiteru, piše “Slobodna Bosna“. Kao i do sada, diplomatski uspjeh Željka Komšića ministar sigurnosti je “na naplatu” dostavio članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh