BiH

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vijeme

Prognoza za 27.11.2019.

Oblačno nebo - Twitter

Jutros je u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. U Bosni ima dosta magle.

Temperature zraka izmjerene u 07:00 sati (°C): Livno -1; Bjelašnica 0; Bugojno, Sarajevo i Srebrenica 1; Ivan Sedlo 2; Drvar i Jajce 3; Bihać i Zenica 4; Sanski Most 5; Gradačac, Grude, Široki Brijeg i Tuzla 6; Banja Luka, Doboj i Stolac 7; Mostar 9; Trebinje 10; Neum 13°C. Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 937hPa, za 7hPa je ispod normale i opada.

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vijeme. U Bosni će prije podne biti dosta magle. Kiša se očekuje od poslijepodnevnih sati prema kraju dana. Glavnina padavina je u Hercegovini. U Bosni slabija kiša. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 16°C.

U većem dijelu Sarajeva dio prijepodneva magla. U drugoj polovini dana naoblačenje. Krajem dana može pasti malo kiše. Najviša dnevna temperatura zraka oko 12°C.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh