BiH

BiH: Danas oblačno vrijeme, slično i za dane vikenda

U Bosni i Hercegovini danas će preovladavati umjerena naoblaka. U Bosni će biti dosta magle. Vjetar slab, južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6 stepeni, na jugu zemlje do 10. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 15 stepeni Celzijusa.

Oblaci - Rama-Prozor.info

Slično vrijeme zadržat će se i za dane vikenda. U subotu u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 7, na jugu zemlje do 10, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 15, na jugu zemlje do 17 stepeni.

U nedjelju je moguća i slaba kiša u Hercegovini, jugozapadnim i centralnih područja Bosne. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 7, na jugu zemlje do 10, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 16, na jugu zemlje do 18 stepeni.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh