BiH

Za Dodika je proslava Dana državnosti BiH Džaferovićeva i Komšićeva privatna zabava

Prijem koji su večeras u Sarajevu organizovali članovi Predsjedništva BiH Šefik DŽaferović i Željko Komšić povodom dana državnosti BiH predstavlja njihovu privatnu zabavu o trošku budžeta jer 25. novembar nije praznik BiH, saopšteno je iz kabineta člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda, Milorada Dodika.

No image - Haber.ba

Iz kabineta člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda napominju da ne postoji odluka Predsjedništva BiH o održavanju takvog prijema, pa je, stoga, večerašnji događaj samo privatna zabava Džaferovića, Komšića i ambasadora koji su prisustvovali.

“25. novembar nije praznik BiH, nema odluke o održavanju prijema, niti je o tome raspravljano na Predsjedništvu BiH, tako da je ovaj prijem privatna zabava Džaferovića i Komšića o trošku budžeta BiH”, dodaje se u saopštenju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh