BiH

Direktor Zavoda u Pazariću pokazao poruke koje je dobio od Sabine Ćudić

Redžep Salić, direktor Zavoda za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine u Pazariću, danas se obratio javnosti povodom fotografija koje je objavila Sabina Ćudić, zastupnica Naše stranke u PD Parlamenta FBIH. Prije obraćanja, pokazao je SMS poruke koje je razmijenio sa Ćudić.

poruke Sabine - N1

Gospođa Sabina Ćudić je prije tri dana bila ovdje sa komisijom i ništa nam nije rekla. Da je bilo šta rekla, reagirali bi. Ovdje postoji spisak žena koje rade u paviljonu gdje su naša djeca. Ovo je udar i atak na njihov rad. 24 sata dnevno rade sa tom djecom, a ne Sabina Ćudić”, kazao je Salić i dodao:

“Mi tvrdimo da u toku 2019. godine nije bilo fiksiranja štićenika. Odgovorno tvrdim da od dana kada sam ja direktor niko nikada nije dobio naredbu. Pozivam gospođu Ćudić neka javno kaže kada su nastali snimci”, prenosi “N1“.

poruke Sabine Ćudić- N1


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh