BiH

Papa Franjo u letu iznad BiH poslao poruku Željku Komšiću i svim građanima naše zemlje

Na svom apostolskom proputovanju za Tajland i Japan papa Franjo jučer je u letu iznad BiH poslao poruku predsjedavajućem Predsjedništva BiH Željku Komšiću i svim građanima naše zemlje.

No image - Haber.ba

Naime, kako je BHANSA obavijestila ured predjedavajućeg Predsjedništva BiH jučer se pilot aviona Al Italia 4000 javio i proslijedio papinu poruku za građane BiH.

Papa Franjo u letu iznad BiH poslao poruku Željku Komšiću i svim građanima naše zemlje – Klix.ba

“Dok letim nad Bosnom i Hercegovinom na apostolskom putovanju za Tajland i Japan, upućujem srdačan pozdrav vašoj ekscelenciji i vašim sugrađanima moleći za blagoslov svemoćnog Boga za vašu naciju. Molim Ga da vam svima podari mir i dobrobit”, navodi se u kratkoj papinoj poruci.

Ovo je papina gotovo ustaljena procedura koju praktikuje na svojim putovanjima. Podsjetimo, papa Franjo posjetio je BiH 2015. godine, piše “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh