BiH

Ivan Begić dovodi jagnjiće ispred RTRS-a!?

Mladi banjalučki političar Ivan Begić, koji je zagrijao društvene mreže regiona uklanjanjem transparenta ‘svjetlo na kraju tunela’, te lik Milorada Dodika za današnje “Istinite vijesti” ispred Javnog servisa u 16 sati najavio je da će dovesti ‘jagnjiće’.

Ivan Begić - Rtvbn.com

Podsjećamo, na posljednjoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske Dodik je najavio da će lokalne izbore u Banjaluci dobiti šatorima, te da je ‘za tu vrstu priče rezervisao sav jagnjeći i praseći fond’.

Ovakve izjave su prst u oko gladnom narodu Srpske. Podsmijavati se čovjeku direktno u lice kojemu je misaona imenica imati pečenje za ručak je odraz politike koju oni provode: politika bahatosti, samovlašća, poltronstva, rasipništva i partokratije. Mi ćemo spasiti jedno žrtveno jagnje od gospodina Dodika, a na idućim izborima i cijelo društvo, kaže Begić.

Za danas u 16 sati narodni poslanici Draško Stanivuković i Jelena Trivić najavili su čitanje četvrtih po redu Istinitih vijesti ispred zgrade RTRS-a, piše “Banjaluka24h.com“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh