BiH

Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme

Prognoza za 15.11.2019.

Oblačno nebo - Twitter

Jutros je u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Temperature zraka izmjerene u 07:00 sati (°C): Bjelašnica 0; Sokolac 1; Bugojno 2; Jajce i Zenica 4; Srebrenica 5; Doboj, Drvar, Sanski Most, Sarajevo i Tuzla 6; Bihać, Ivan Sedlo, Prijedor i Zvornik 7; Banja Luka 8; Mostar i Stolac 9; Bijeljina, Livno i Trebinje 10; Grude 12; Neum 16°C. Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 938hPa, za 6hPa je ispod normale i raste.

Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Povremeno slaba kiša je moguća na području Hercegovine. Vjetar prije podne slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Jačanje juga u drugoj polovini dana. Od večernjih sati i tokom noći na subotu izgledni su i olujni udari juga. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 18°C.

U Sarajevu umjereno do pretežno oblačno. Najviša dnevna temperatura zraka oko 15°C.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh