BiH

“Emir Hadžihafizbegović je pokušao živog da me sahrani”

Nakon prošlosedmičnog gostovanja bh. glumca Emira Hadžihafizbegovića u “Centralnom dnevniku” Senada Hadžifejzovića i stavova koje je tom prilikom iznio u javnost, između ostalog i o bh. reditelju Ahmedu Imamoviću i njegovom javnom djelovanju posljednjih mjeseci, reditelj je glumcu odgovorio otvorenim pismom koje je žestoko odjeknulo u javnosti Bosne i Hercegovine.

Ahmed Imamović - YouTube

Povodom svega toga, ove subote gost CD-a bio je Ahmed Imamović koji je, odgovarajući na brojna pitanja, pojasnio tvrdnje iz svog otvorenog pisma, ali je govorio i o opštem stanju u BiH, za koju kaže da je postala “država ulizica”.

– Živimo u laži. Gdje je nestao gen dobrih Bosanaca? Ovo je put u anarhiju, a mi ga plaćamo… Nisam udario ni na Danisa (Tanovića) ni na Damira (Šagolja)… Na njihovo iš, ja bih mogao piš. Izgurat ću ovo do kraja, pobijedit ću – poručio je Imamović gostujući na “Face TV“.

Osvrćući će se na pojedine stavove koje je o njemu iznio Emir Hadžihafizbegović, kaže:

– On je pokušao živog da me sahrani… Upotrijebiti silu na način kako to on radi, znači da će se ona u tvojim rukama pretvoriti u bumerang… Da se, bogdo, samo bavi glumom, sve bi bilo ok, ali Emir Hadžihafizbegović više nikada ne treba biti ministar, niti član upravnog odbora, niti odlučivati… Pa pogledajte šta se sad dešava oko Filmskog centra…

U priloženom videu pogledajte kompletan razgovor sa Ahmedom Imamovićem:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh