BiH

U BiH danas oblačno vrijeme, tokom noći očekuju se jaki udari juga

U Bosni i Hercegovini danas će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Prije podne u Bosni se očekuje dosta magle i niske naoblake. Slaba kiša je moguća u večernjim satima na području Hercegovine, Krajine i jugozapada Bosne.

Oblačno vrijeme - Avaz.ba

Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Tokom noći na subotu će biti i jakih udara juga. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6°C, na jugu zemlje do 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 17°C.

U Sarajevu dio prijepodneva je moguća magla ili niska naoblaka, zatim djelomično vedro. Jutarnja temperatura zraka oko 5°C, a najviša dnevna temperatura zraka oko 14 stepeni, saopštili su iz Federalnog Hidrometeorološkog zavoda, prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh