BiH

Mladić skinuo sliku Vučića i Dodika sa autoputa

Mladi opozicioni političar Ivan Begić popeo se na vijadukt na autoputu ‘9. januar’ i skinuo sliku člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića te natpis ‘Svjetlo na kraju tunela’.

No image - Haber.ba

Begić, lider mladih banjalučkog PDP-a, poznatiji je javnosti kao saradnik Draška Stanivukovića. Akcija je usmjerena prvenstveno na skidanje transparenta sa slikom lidera vladajućeg SNSD-a u RS, a sve je zabilježio kamerom te je video postavljen na Facebooku, piše “Avaz“.

Zbog onih koji svijetle na svakom koraku, sve je manje svjetlosti u našoj zemlji! A ovi autoputevi jedino služe za odlazak iz naše zemlje. Pošto zakoni moraju važiti za sve, mi smo odlučili samo da ispoštujemo ono što zakon kaže! Uljudno i civilizirano smo uklonili nezakoniti natpis iznad tunela, a vlasnika molimo da nam se javi i preuzme svoj transparent – napisao je Begić.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh