BiH

Šta je istina o trovanju učenika iz BiH tokom ekskurzije u Makarskoj: Nesmotrena izjava iz Hitne pomoći napravila pometnju

Krajem septembra učenici devetog razreda Osnovne škole ‘Špionica’ kod Srebrenika neslavno su okončali ekskurziju na Jadranu zbog povraćanja i problema sa zdravljem desetak učenika.

Makarska - Facebook

Povodom teksta o trovanju učenika iz Bosne i Hercegovine tokom ekskurzije u Makarskoj, koji je krajem septembra objavila “Slobodna Dalmacija”, a potom prenijeli brojni mediji u regionu i BiH,, u ime društva Blanka d.o.o. (hotela Bonaca) upućen je demanti koji potpisuje Odvjetnički ured Knezović iz Makarske.

Podsjećamo, učenici devetog razreda Osnovne škole ‘Špionica’ kod Srebrenika neslavno su okončali ekskurziju na Jadranu. Zbog povraćanja i problema sa zdravljem desetak učenika, od kojih su neki upućeni u splitsku bolnici, ekskurzija je okončana dan ranije nego što je planirano.

Demanti upućen na izvještavanje o ovom događaju odnosi se na navode oko hotela Bonaca, koji u cjelosti prilažemo u nastavku teksta, a možete ga pročitati i u priloženom dokumentu ovdje:

Demant – Slobodna Dalmacija

Demant – Slobodna Dalmacija

Demant – Slobodna Dalmacija

Demant – Slobodna Dalmacija

Demant – Slobodna Dalmacija


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh