BiH

Demanti: LANA NIJE PRAUNUKA DŽEMALA BIJEDIĆA

Nakon što su mnogobrojni mediji objavili da je praunuka Džemala Bijedića ubijena, a njeno tijelo bačeno u rijeku, obratio se Džemal Bijedić, unuk Džemala Bijedića, kako bi demantirao novinarske napise o porodičnoj relaciji Lane i Džemala Bijedića.

Ubistvo Lane Bijedić u Ljubuškom - Facebook

“Čitava naša porodica je pogođena ovom stravičnom tragedijom, ne možemo vjerovati šta se desilo. S druge strane, ogorčeni smo na medije koji kite na ovako ružan način. Lana nije praunuka Džemala, već Nurudina Bijedića. Salko i Džemal Bijedić su od dva brata djeca. Salko je imao, između ostalog, sina Nurudina, a Nurudinova kćerka je Nina, majka nastradale Lane”.

Podsjećamo, tijelo 19-godišnje Lane Bijedić iz Mostara pronađeno je sinoć u rijeci Studenčici u mjestu Studenci kod Ljubuškog. Pripadnici Gorske službe spašavanja iz Ljubuškog i Čitluka, njih šest, sat vremena poslije izvukli su tijelo iz rijeke. Uviđaj na licu mjesta obavili su pripadnici policije ZHK, te postupajući tužilac.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh