BiH

Mektićeva poruka Dušanki Majkić: “Nakarado jedna, postala si jedna od najbogatijih žena u RS na račun politike”

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić na meti je režimskih medija i političara iz suparničkog tabora.

Dušanka Majkić - Fena.ba

Nakon jučerašnjih optužbi koje je objavila banjalučka Alternativna televizija, inače u vlasništvu osuđivanog Dodikovog kuma Mileta Radišića i omiljenog tajkuna Slobodana Stankovića, kako su, navodno, Mirko Šarović i Dragan Mektić tražili da federalna policija vrši kontrolu istočne granice u Republici Srpskoj, nedugo nakon toga stigle su optužbe i od strane Dušanke Majkić, piše “Slobodna Bosna“.

Delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Dušanka Majkić izjavila je da Dragan Mektić i Mirko Šarović, kao ministri u Vijeću ministara, „ne prestaju sa anitustavnim i antizakonskim djelovanjem protiv interesa Republike Srpske, nastojeći tako da pokažu svoju potpunu lojalnost prema politici SDA“.

Mektić je na Twitteru brutalno odgovorio Dušanki Majkić, ne birajući riječi.

“Ćuti, nakarado jedna, postala si jedna od najbogatijih žena u Republici Srpskoj na račun politike i djecu si svoju obezbijedila“, poručio je Mektić, navodi “Slobodna Bosna“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh