BiH

Amel Tuka “upao” na vjenčanje u Kaknju

Amel Tuka je danas u Bosnu i Hercegovinu donio srebrenu medalju sa Svjetskog prvenstva iz Dohe.

Amel Tuka s mladencima u Kaknju - Hayat.ba

On je oko 11 sati stigao iz Dohe na Medunarodni aerodrom Sarajevo.

Dočekali su ga brojni članovi porodice, prijatelji i navijači, te zajedno proslavili jedan od najvećih uspjeha bh. sporta.

Tuka je na aerodromu održao press konferenciju gdje je govorio o svom uspjehu, te kazao kako smatra da je ovaj uspjeh apsolutno zaslužio, te se vratio tamo gdje pripada.

Nakon konferencije, Amel je klanjao džumu-namaz u Fahdovoj džamiji u Sarajevu, nakon koje se uputio u rodni Kakanj gdje ga je dočekalo skoro 2.000 građana tog grada. Načelnik Općine, Aldin Šljivo mu je uručio novčani bon u iznosu od 10.000 KM, repliku srednjovjekovnu repliku prstena sa ljiljanom i umjetničku sliku sa njegovim likom.

Nakon dočeka i slavlja na ulicama Kaknja stigao je iznenaditi i mladence u ovom gradu, piše “Hayat“.

Amel je iznenadio i mladence u Općini Kakanj koje je zamolio da mu jave kako je u braku jer i njega 12. oktobra očekuje “ludi kamen” – piše na Facebook stranici srebrenog sa Svjetskog prvenstva u Dohi.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh