BiH

Danas u BiH umjereno do pretežno oblačno vrijeme

Prognoza za 4.10.2019.

Oblačno vrijeme - Avaz.ba

Očekuje se malo kiše u jutarnjim satima još može pasti na jugu i istoku Hercegovine, centralnim i istočnim područjima Bosne. Tokom dana postepeno smanjenje oblačnosti. Prije podne prvo na jugu zemlje, a u drugoj polovini dana i u ostalim područjima. Oblačno vrijeme najduže će se zadržati na istoku zemlje. Vjetar u Bosni slab do umjerene jačine sjevernog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 8°C, na jugu zemlje do 13°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17°C, na jugu zemlje do 21°C.

U Sarajevu oblačno veći dio dana. Smanjenje oblačnosti u večernjim satima. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 6°C, a najviša dnevna oko 12°C.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh