BiH

I Čović se sjetio čestitati Tuki: “Ponosni smo na srebro koje si donio našoj zemlji”

Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamenta BiH i predsjednik HDZ-a BiH, Dragan Čović čestitao je Amelu Tuki srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu u atletici koje se održava u Dohi (Katar).

Dragan Čović - SlobodnaEvropa.org

Njegovu poruku prenosimo u cjelosti.

“Poštovani Amele, iznimna mi je čast i zadovoljstvo, kao zamjeniku predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, te u svoje osobno ime, uputiti najiskrenije čestitke na osvojenom drugom mjestu u finalnoj utrci na 800 metara na Svjetskom prvenstvu u Dohi.

Našoj zemlji si donio novu medalju, srebro, i postigao najveći uspjeh bh. atletike i sporta u povijesti, na što smo svi ponosni. Želim ti obilje zdravlja kako bi mogao ostvariti puno pobjeda, te osvojiti još medalja, koje su na ponos tebi, tvojoj obitelji, ali i cijeloj Bosni i Hercegovini.

Neka ti ova medalja bude motiv za još veće sportske podvige i rezultate na životnom putu. Želim ti još puno uspjeha u daljnjim sportskim natjecanjima, ali i životnim borbama i planovima.

Želim ti dobro zdravlje i svako dobro.
Dr. Dragan Čović”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh