BiH

Potrebna pomoć dobrih ljudi: Ana iz Drvara ostala nepokretna nakon što ju je ranio policajac

Dvadesepetogodišnja Ana Gloginja iz Drvara ostala je nepokretna nakon što je u nju pucao policajac dok je bila na radnom mjestu 9. februara ove godine. Ova samohrana majka četverogodišnjeg dječaka treba pomoć dobrih ljudi.

No image - Haber.ba

Ani je povrijeđen jedanaesti pršljen, za liječenje joj mjesečno treba između 2.000 i 3.000 KM koje nema. Živi u jednosobnom stanu sa sinom, bratom i majkom koja jedina radi i izdržava porodicu.

Humanitarnu akciju pokrenula je Omladinska organizacija “Drvar”. Za korisnike mobilne mreže m:tel u funkciji je humanitarni broj telefona 1415. Pozivom u periodu od 1.10. do 31.10. donirate 1 KM za Anino liječenje.

“Pomozimo Ani da ponovo stane na svoje noge i nastavi koračati kroz život sa svojim sinom”, poručuju iz Omladinske organizacije “Drvar”.

Podsjetimo, Kantonalni sud u Livnu potvrdio je optužnicu protiv Stevana Srdića kojeg se tereti za krivično djelo pokušaja ubistva, koji je ranio Anu pucajući iz službenog pištolja svog kolege nakon što je konzumirao alkohol, prenosi “Klix“.

Ukoliko želite pomoći Ani na neki drugi način, kontaktirajte Omladinsku organizaciju “Drvar” putem Facebook Pagea.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh