BiH

Danas se u BiH očekuje malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme

Prognoza za 1.10. 2019.

Sunčano - Dalje.com

Jutros je u Bosni i Hercegovini bilo malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Nešto više oblaka bilo je u centralnim i istočnim područjima. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je i magle.

Temperature zraka u 08 sati: Bjelašnica 6 stupnjeva, Livno 8, Bugojno, Drvar i Ivan Sedlo 10, Grude, Jajce, Sanski Most, Široki Brijeg i Tuzla 12, Bihać i Sarajevo 13, Brčko, Stolac i Zenica 14, Gradačac 15, Mostar 16, Neum 18 stupnjeva. Atmosferski tlak je u Sarajevu iznosio 943 milibara, za 1 milibar je viši od normalnog i sporo raste.

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. U jutarnjim satima i prije podne po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Najvša dnevna temperatura od 22 do 28 stupnjeva.

U Sarajevu malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Najviša dnevna temperatura oko 26 stupnjeva.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh