BiH

Stiže nam jesen,danas oblačno a za vikend sunčano i toplije

Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 14 i 20

Jesen - Radiosarajevo.ba

Danas u Bosni mala do umjerena naoblaka. Dio prijepodneva po kotlinama će biti magle. U Hercegovini sunčano. Vjetar u Bosni slab do umjerene jačine sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6 stepeni Celzijusa, na jugu zemlje od 10 do 15. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 14 i 20, na jugu zemlje do 25 stepeni.

U subotu u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Dio prijepodneva po kotlinama u Bosni će biti magle. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6, na jugu zemlje od 8 do 13. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 18 i 23, na jugu zemlje do 26.

U nedjeljuu Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Naoblačenje tokom noći na ponedjeljak. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10, na jugu zemlje do 14. Najviša dnevna temperatura zraka između 23 i 28 stepeni.

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno sa kišom. Vjetar slab jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15, na jugu zemlje do 17. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 18 i 24 stepena Celzijusa,piše Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh