BiH

STIŽE DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Donosimo prognozu za narednih nekoliko dana…

Danas u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost

Sunčano vrijeme u Mostaru - Dnevni-list.ba

Dio prijepodneva po kotlinama u Bosni lokalno će biti magle ili niskih oblaka. Jutarnja temperatura zraka do 20, a najviša dnevna do 33 stupnja Celzijusa.

U utorak u Bosni i Hercegovini sunčano prijepodne. U drugoj polovini dana umjereno naoblačenje. Jače naoblačenje sa sjevera u noći na srijedu. Jutarnja temperatura zraka do 21, a najviša dnevna do 33 stupnja Celzijusa.

U srijedu umjereno do pretežno oblačno s kišom. U jutarnjim satima padavine se očekuju u sjevernim područjima, a tokom dana i u ostalim djelovima zemlje. Jutarnja temperatura zraka između 10 i 20, a najviša dnevna između 15 i 28 stupnjeva,prenosi Slobodnabosna

U četvrtak pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne s kišom, a tokom dana postupan prestanak padavina. Jutarnja temperatura zraka između 6 i 16, a najviša dnevna od 12 do 22 stupnja Celzijusa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh