BiH

Šta bi uradio da saznaš da ti je komšija – heterose*sualac?

Tek poneki mlađi ispitanik je odgovorio da ne bi učinio ništa. “Družio bih se s njim, bih bogami”, rekao je jedan dječak koji je bio među manjinom

Anketa / Screenshot - Youtube

Prva Povorka ponosa u Sarajevu pod motom “Ima izać’!” održana je juče u Sarajevu a tim se povodom na društvenim mrežama počeo dijeliti video iz 2015. godine kada su novinari portala “BiscaniNet” pitali građane Bihaća što bi učinili kad bi saznali da im je komšija – heterose*sualac.

“Ubio bi ga”, “Udavio bi ga ko mačku”, “Ispuc’o bi ga”, “Preselio bih se”, redom su nabrajali građani Bihaća, te tako jasno pokazali da zapravo i ne znaju šta znači pojam heterose*sualac, a šta pojam homose*sualac.

Tek poneki mlađi ispitanik je odgovorio da ne bi učinio ništa. “Družio bih se s njim, bih bogami”, rekao je jedan dječak koji je bio među manjinom, prenosi “Byka“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh