BiH

Izabrana Miss FBiH 2019: Upoznajte mladu Aminu Smajić, najljepšu djevojku u Federaciji

Lentu najljepše djevojke u Federaciji BiH 2019. godine ponijela je Amina Smajić

U Bosanskom kulturnom centru u Tuzli večeras je održan izbor za Miss Federacije BiH 2019. Dvadesetšest djevojaka koje su prošle na kantonalnim i regionalnim takmičenjima i kastinzima u Federaciji BiH prikazale su svoju ljepotu, mladost, inteligenciju, osobnost, šarm, komunikativnost, znanje i vještine,prenosi Depo.

I publika, kao i gledaoci Federalne televizije koja je uživo prenosila večerašnji izbor, imali su priliku da glasaju putem fiksnih i mobilnih telefona za svoje favoritkinje. Djevojka koja imala najveći broj glasova svih članova žirija i poziva je Larisa Bubalo, ona se plasirala u TOP 14 i ponijeti lentu Miss Televoting FBiH 2019.

Moto izbora Miss Federacije BiH 2019 bio je “Bolje obrazovanje – bolja BiH”, a sve u saradnji sa Evropskim univerzitetom Brčko distrikt i Kallos u Tuzli.

Voditelji programa bili su Zlatan Jovanović i Ljliljana Krulj.

Za estetsku pripremu djevojaka zaslužan je oficijelni kozmetički salon Kozmetičko Estetski Centar „La Femme“ u Tuzli.

Izbor Miss Federacije BiH 2019 održao se pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Tuzla, a veliko Finale Miss Bosne i Hercegovine 2019 održat će se početkom oktobra.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh