BiH

Najbolji skakači svijeta u Mostaru, ovaj put okušali se i na zip-lineu

Mostar je ovih dana u znaku Cliff diving. Broj turista i posjetilaca ovog vikenda će biti veći nego ranije, a povod su jasno skokovi sa Starog mosta, i to sa platforme koja je već postavljena na luk, a u sklopu Clif diving serije.

skakači na mostarskom zip- lineu

Skakači iz svih dijelova svijeta koji su ko zna koliko puta demonstrirali hrabrost, danas su poletjeli i na mostarskom zip-lineu. Bio je to jedan od načina opuštanja pred važan sutrašnji nastup. Njihovi domaćini bili su mostarski legendarni skakači Lorens Listo, Samir i Ermin Zukanović, koji su prije mjesec i realizovali ideju Zip-linea Stari most.

Zip line u Mostaru

Podsjećamo, sutra je u planu prva serija skokova, a finale već u subotu pred velikim brojem gledalaca iz svih dijelova BiH.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh