BiH

UniCredit Bank: Za sve roditelje koji upisuju školarce posebni popusti na kartična plaćanja

Kako bismo roditeljima olakšali pripremu za novu školsku godinu, do 20.09.2019. godine, UniCredit Bank je pripremila poseban popust za kartična plaćanja na više od 150 prodajnih mjesta naših partnera.

Sve za školu, kartice za sve!

Bez obzira da li se radi o kupovini školskog pribora, odjeće, obuće ili računarske opreme, svaki klijent koji obavi transakciju karticama UniCredit Bank, može ostvariti do 25% popusta prilikom svake kupovine na prodajnim mjestima partnera.

Polako i gotovo neprimjetno se bliži kraj ljetnjem raspustu. Iako se čini da vaši školarci sa velikim nestrpljenjem isčekuju samo one posljednje školske dane, od izuzetne važnosti je i svaki novi školski početak. Mnogi kažu da je taj početak težak, ali ne mora uvijek biti tako.

Početak ove školske godine uz nove pogodnosti koje smo vam pripremili ne može biti lakši i vjerujemo da će vaši školarci u mjesec septembar ući zreliji, pametniji i nešto veći, sa mnoštvom sjajnih ideja, nada i mnogo uspjeha.

Sigurni smo da će ove godine redovi u EXCLUSIVE knjižarama u Sarajevu, Zenici i Tuzli biti duži s obzirom na to da vas čeka super popust na školske setove, a ukoliko isti platite m-karticom na kasi možete preuzeti i poklon iznenađenja za vašeg školarca.

Popusti vas očekuju i u knjižari GRAFIČAR u Bihaću, na kompletan školski pribor i opremu. Ukoliko kupite bilo koja dva artikla karticama UniCredit Bank sa oznakom ŠKOLA u NAMEKS prodajnim objektima, na blagajni možete preuzeti Poklon bon -10% za sljedeću kupovinu.

Pripremiti školarca za novu sezonu nije lagan posao i iznosi koje izdvajate samo za obuću i odjeću mogu biti iznimno visoki, no ne brinite, obezbijedili smo popuste i u U.S. POLO ASSN, Tommy Hilfiger, LULU GOLD prodajnim objektima, kao i popuste na novu kolekciju brendova, navodi se u saopštenju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh