BiH

Željko Komšić sa Nelsonom i Fieldom: NATO i EU komplementarni procesi

Završen je sastanak predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Komšića sa ambasadorom SAD Ericom Nelsonom i ambasadorom Velike Britanije u BiH Mattom Fieldom.

Komšić sa Nelsonom i Fieldom - Vijesti.ba

Nakon sastanka iz Komšićevog ureda je poslano saopštenje za javnost kojeg prenosimo u cijelosti:

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić sastao se danas sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini Ericom Nelsonom i ambasadorom Ujedinjenog Kraljevstva u Bosni i Hercegovini Matthew Fieldom.

Tokom sastanka razgovarano je o putu Bosne i Hercegovine prema NATO -u i Evropskoj uniji, koji su komplementarni procesi, te o nužnosti usvajanja potrebnih reformi.

Predsjedavajući Komšić zahvalio se na bilateralnoj podršci Sjedinjenih Američkih Država i Ujedinjenog Kraljevstva u Bosni i Hercegovini.

Sagovornici su razmijenili mišljenja o aktualnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini i regionu, pišu “Vijesti“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh