BiH

Pronađena državljanka Hrvatske koja se izgubila u BiH

Policijski službenici Policijske uprave /PU/ Banja Luka u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Prijedor i Uprave za policijsku podršku MUP-a RS, pronašli su juče državljanku Republike Hrvatske koja se dva dana ranije izgubila, saopćeno je danas iz ove uprave.

Policija RS - Nezavisne.com

Ženska osoba M.K. koja trenutno živi u Minhenu, a koja je bila u posjeti rođacima u Čelincu, svojim vozilom je 13. avgusta ove godine od njihove kuće krenula za Minhen.

Dan kasnije banjalučkoj policiji prijavljeno je da se M.K. izgubila, te da se nalazi na nepoznatoj teritoriji, u šumi iz koje ne može da izađe.

Saradnjom policijskih službenika triju uprava, drugog dana potrage M.K. je pronađena u šumi na teritoriji grada Prijedora, prenosi “Fena”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh