BiH

Spremite se za nove vrućine: Vremenska prognoza za naredne dane

U Hercegovini danas se očekuje pretežno sunčano. U Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Vrućine - Ilustracija/Nap.ba

Po kotlinama će ujutro biti i magle. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera, piše “Avaz“.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13 stepeni, na jugu zemlje do 18.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 22 i 27, na jugu zemlje do 30 stepeni.

U Sarajevu umjerena naoblaka. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 10, a najviša dnevna oko 24 stepena.

Sunčano i toplo bit će i za vikend.

U subotu, 17. avgusta, u Bosni i Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 9 i 14, na jugu zemlje do 19. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 26 i 32 stepena.

U nedjelju, 18. avgusta, u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab promjenljivog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15, na jugu zemlje do 20. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 29 i 34 stepna.

U ponedjeljak, 19. avgusta, u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab promjenljivog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 16, na jugu zemlje do 21. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 29 i 34 stepena Celzijusa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh