BiH

Darko Milović predstavlja BiH na izboru za Mistera svijeta

Darko Milović iz Goražda je Mister Bosne i Hercegovine i naš ovogodišnji predstavnik na izboru Mr World 2019.

No image - Haber.ba

Direkcija izbora Miss i Mistera BiH odabrala je na kastingu Darka Milovića iz Goražda za Mistera BiH kao našeg ovogodišnjeg predstavnika. Darko ima 17 godina i učenik je srednje Ekonomske škole u Goraždu, voli sport a talentovan je za fudbal, govori engleski jezik.

Oko 100 odabranih takmičara iz cijelog svijeta doputovalao je 6. augusta u Manilu na Filipinima, a finale Mr World će se održati u petak 23. augusta u Coliseumu Smart Araneta, jednoj od najvećih azijskih zatvorenih dvorana.

Darko Milović- ABC Models

Ovaj festival Mr World započeo je svečanom ceremonijom otvaranja olimpijskog stila u Manili kako bi se zemlje takmičari predstavili globalnom auditoriju.

Ovogodišnji izbor Mr World trebao bi biti najveći i najuspješniji događaj u povijesti takmičenja. To je do sada najveći broj takmičara koji su ikada sudjelovali na ovom muškom takmičenju.

Takmičari iz cijelog svijeta odmjeriće se u trosedmičnom jedinstvenom iskustvu.

U nizu Mr World izazova takmičari će testirati svoju fizičku i mentalnu izdržljivost:
– Extreme je test snage, izdržljivosti i čvrstine
– Sport je test vještine, discipline i atletičnosti
– Talent i kreativnost govori o vještini, tehnici i posvećenosti takmičara.
– Moda se ogleda na muškarce koji imaju pravi stil
– Multimedija promatra njihovu karizmu i kako se takmičari predstavljaju i kako se uključuju i komuniciraju sa publikom na društveno-socijalnim mrežama, saopšteno je iz ABC Modelsa, prenosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh