BiH

“Prohodajte čaršijom i ako nađete samo jednu ploču da je ‘prožvakala’, ja ću odmah, iste sekunde, dati ostavku!”

Za “Source” portal danas je govorio načelnik Općine Stari Grad Sarajevo, Ibrahim Hadžibajrić.

Ibrahim Hadžibajrić - Screenshot/Source.ba

Sa Hadžibajrićem su razgovarali o dešavanjima u Općini Stari Grad, aktuelnim radovima u ulicama Ferhadija, te najavljenim radovima u ulici Štrosmajerova, piše “Source“.

Bilo je govora o načinu na koji se izvode spomenuti radovi, kako neka firma prolazi tender, te na koji način Općina bira izvođače radova, prenosi “Source“.

Razgovarali su i o kritikama ljudi kojima je zasmetalo obnavljanje Ferhadije, te zbog čega se radovi izvode tokom ljetne sezone.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh