BiH

“Zamislite razgolićenog muškarca na stolu u Čevljanovićima i da ga gledaju tri djevojčice”

Završen je još jedan tradicionalni teferič u Čevljanovićima koji je i ove godine, uprkos kišnom vremenu, okupio veliki broj posjetitelja širom BiH.

Ivana Marić - Fena.ba

Zabave nije nedostajalo ni ovaj put, ali neke stvari ponovo su zasjenile tradicionalna okupljanja ljudi koji dolaze iz svih krajeva BiH, pa smo opet u centru pažnje imali polugole plesačice na stolovima, koje su i ovaj put posmatrala djeca.

Fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama, a na kojoj se vide tri dječaka koji gledaju “nastup” oskudno odjevene plesačice, pomalo je zgrozila javnost, a mnogo je i onih koji su na društvenim mrežama ovo prokomentarisali kao nešto “sasvim normalno”.

O ovom događaju, zabavi na Čevljanovićima, djeci koja gledaju polugole plesačice i klasičnoj bosanskoj “kuknjavi” koja se uvijek zamijeni dernecima za teferiče i praznike danas je za portal “Source” govorila politička analitičarka, Ivana Marić.

U nastavku poslušajte teme razgovora sa Ivanom Marić:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh