BiH

Vučić počasni građanin Sokoca

Skupština Opštine Sokolac je na svojoj 22. redovnoj sjednici jednoglasno donijela odluku o dodjeli priznanja “Počasni građanin” predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću.

No image - Haber.ba

Njegova posvećenost Srbiji i Republici Srpskoj, kao i srpskom narodu u regionu i te kako je vidljiva u svim opštinama Istočnog Sarajeva, prenosi “ATV“.

Republika Srpska ima izuzetno kvalitetnu saradnju sa institucijama Republike Srbije.

Odbornici Opštine Sokolac, kao i svi građani Sarajevsko-romanijske regije zahvalni su na pomoći rukovodstvu Republike Srbije i cijene i uvažavaju napore na poboljšanju uslova života za sve stanovnike na ovom području.

“Priznanje koje dodjeljujemo predsjedniku Vučiću, a time i svoj braći i sestrama u Srbiji, predstavlja naš mali znak pažnje i pokazatelj je da mi tu energiju i pomoć, kako materijalnu tako i moralnu i te kako prepoznajemo i poštujemo.”, stoji u saopštenju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh